Proloz Trace Unity

Proloz Trace Unity

De Proloz Trace Unity is een interessant track & trace systeem voor onder andere fietsen, moutainbikes en motoren.

De Proloz Trace Unity is via een geïntegreerde simkaart in het EU-brede datanetwerk geïntegreerd. Dit betekent dat u de locatiecoördinaten van de GPS Tracker Universal op elk moment in de EU kunt bekijken met behulp van de smartphone-app. U kunt uw materieel of voertuig met behulp van de Proloz Trace Unity smartphone-app ‘’digitaal op slot zetten’’. Wanneer u dit doet ontvangt u bij elke vorm van beweging van het materiaal of voertuig waarin de Proloz Trace Unity verwerkt zit, een alarmmelding op uw smartphone. Met behulp van de smartphone-app kunt u dan direct de live locatie van het voertuig of object bekijken en volgen. In het geval van diefstal bent u direct in staat hier melding van de maken. De Proloz Trace Unity is te gebruiken in alle landen van Europa.  

Naast het feit dat de Proloz Trace Unity voor een stukje veiligheid zorgt van uw materiaal of voertuig, biedt het ook de mogelijkheid om afgelegde routes, afstanden, gemiddelde- en maximale snelheden bij te houden. Deze voorgenoemde gegevens worden namelijk dagelijks opgeslagen in het routedagboek.
Het gebruikersprofiel van de Proloz Trace Unity app kan op elk aantal verschillende smartphones gebruikt worden. Op deze manier kunnen uw familie en vrienden zien waar u onderweg bent en ontvangen zij ingeval van diefstal, ook een diefstalalarm.
Op het web platform van Proloz Trace Unity kunt u eenvoudig de locatie en de gereden routes bekijken via uw laptop of pc.

De Proloz Trace Unity is geschikt voor universeel gebruik en past dankzij de minimale inbouwafmetingen in vrijwel elke opening. Naast e-Bikes omvat dit ook andere toepassingsgebieden waar de koppeling met een stroomvoorziening kan worden gegarandeerd. Alle basisvereisten en beveiligingsvereisten zijn door het ontwikkelteam in overweging genomen. De foutvrije en veilige werking van de Proloz Trace Unity is dus absoluut gegarandeerd.

De Proloz Trace Unity is normaal gesproken verbonden met de batterij of voeding van het voertuig. Indien de stroombron is uitgeschakeld, blijft de extra batterij van de Proloz Trace Unity de nodige energie leveren voor bewaking. De maximale looptijd is 14 uur voor een actieve Proloz Trace Unity en maximaal 3 weken voor standby-gebruik. De extra accu wordt onmiddellijk na het inschakelen van het voertuig weer opgeladen. Het kost ongeveer 1,5 uur oplaadtijd om de Trace Unity van 0 tot 100% te laden.

Het Proloz Trace Unity systeem bevat:
  • Een GPS tracker universeel met geïntegreerde SIM-kaart
  • Een universele aansluitkabel
  • Een extra batterij met een vermogen van 1.000 mAh
  • Dubbelzijdige montagelijm voor veilige GPS tracker bevestiging
  • Geschikte Kabelbinders voor het bevestigen van de aansluitkabel
  • Een gratis smartphone-app
Gegevensoverdracht voor de GPS tracker Universal is in het eerste jaar gratis in alle landen van de Europese Unie. Na het eerste jaar bedragen de kosten van de overdracht van gegevens €3,95 per maand. Er is geen contractuele verbintenis.
 
Opsporingstechniek van de Proloz Trace Unity:
  • GPS